Tricas Psykologerne

Hos os gør vi os umage for, at du bliver mødt med hjemlig og hyggelig atmosfære, når du kommer ind på klinikken. Der skal helst være plads og rum til, at du lige har muligheden for at lade roen falde på dig, inden du skal tale med psykologen. Vi tror, vi kan hjælpe dig bedst, hvis du føler dig godt tilpas på klinikken.

Det kan godt være en overvindelse første gang, du skal ind ad døren hos en psykolog. Det ved vi, og vi gør, hvad vi kan for at tage toppen af nervøsiteten. Nervøsiteten bliver glemt, eller i hvert fald til at holde ud, når samtalen kommer godt i gang. Og husk: det er vores opgave at stille spørgsmålene.

Hos en psykolog er det helt ok at have et problem. Vi forventer ikke, du selv har et løsningsforslag. Du skal bare dukke op. Resten finder vi ud af i fællesskab.

Book tid

Tidsbestilling

Mød vores psykologer herunder

Tryk på deres billede for at lære dem bedre at kende.

Trine Bjerremand Caspersen

Klavs Nybjerg

Morten Saxtorff

Michael Mossing

Book tider hos vores nyuddannede psykologer og praktikanter her!

Fordi vi ved, at det kan være vigtigt at komme igang med terapi hurtigt, tilbyder vi nu terapi med vores nyuddannede psykologer og praktikanter. Mange af vores mere erfarne psykologer har lange ventetider på opstart af nye forløb. Derfor kan det være fordelagtigt, at starte forløb hos vores nyere psykologer og psykolog-praktikanter. Tryk på deres billeder herunder, for at læse mere om dem, og booke en tid med det samme!

Priserne varierer for psykologerne og praktikanterne. Du kan trykker på dette link, for at tjekke priserne for hver enkelt psykolog og praktikant:

Tryk Her for Booking og Priser!

Rasmus Vestergaard
Rasmus VestergaardPsykolog v. Tricas
Rasmus startede ved Tricas Psykologerne d. 3. august 2020. Han har erfaring med terapi fra hans tidligere arbejde, og er en terapeut med fokus på at give rum til det der er vigtigt for dig. Rasmus er uddannet psykolog fra SDU i Odense, og bor selv i Odense.
Jeppe Lange
Jeppe LangePsykolog-praktikant
Jeppe og Magnus startede hos Tricas i februar 2020. De har undervejs i deres forløb håndteret adskillelige individuelle terapi-forløb. Når du kommer i terapi hos Jeppe, vil du møde en rummelig terapeut, med en stor nysgerrighed på dig.
Magnus Landtved-Holm
Magnus Landtved-HolmPsykolog-praktikant
Jeppe og Magnus startede hos Tricas i februar 2020. De har undervejs i deres forløb håndteret adskillelige individuelle terapi-forløb. Når du møder Magnus, vil du med det samme lægge mærker til at han tør se tingene kritisk, men samtidigt er rummelig.

Se et udvalg af vores artikler og udgivelser herunder

Hvornår bliver computerspil skadeligt?

marts 12th, 2019|Kommentarer lukket til Hvornår bliver computerspil skadeligt?

At komme ind på børneværelset og se sit barn sidde fuldstændigt opslugt af et eller andet computerspil, der ser ud til at handle om at skyde og slå ihjel, kan få de fleste forældre til [...]

Kan gaming styrke mit barns kompetencer?

februar 20th, 2019|Kommentarer lukket til Kan gaming styrke mit barns kompetencer?

Det er ofte oppe i medierne, hvor skadelige computerspil kan være for hjernen og hvordan spilletid kan blive en forhindring for børns udvikling af dagligdags færdigheder – særligt de sociale. Det er også vigtigt at [...]

Hvornår spiller dit barn for meget?

februar 13th, 2019|Kommentarer lukket til Hvornår spiller dit barn for meget?

Hvor meget tid er det ok at bruge på computerspil? Som forælder kan det være rigtig svært at bedømme, hvornår ens barn bruger for meget tid på at sidde foran en skærm og spille computerspil. [...]

Er computerspil reelt et problem for dit barn?

januar 23rd, 2019|Kommentarer lukket til Er computerspil reelt et problem for dit barn?

Sindene kan nemt komme i kog, når talen falder på børn og unges forbrug af computerspil og ikke sjældent bliver artikler om, hvordan vores børn tager skade af spillene, delt i rigt mål på de [...]

Positive og negative effekter af computerspil

maj 2nd, 2018|Kommentarer lukket til Positive og negative effekter af computerspil

Forventede og undersøgte positive og negative effekter af computerspil Har du nogensinde undret dig over hvilke positive og negative effekter der er af computerpspil? Hvad det egentligt gør ved vores sind og adfærd [...]