Tricas Psykologerne

Hos os gør vi os umage for, at du bliver mødt med hjemlig og hyggelig atmosfære, når du kommer ind på klinikken. Hos Tricas Psykologerne skal helst være plads og rum til, at du lige har muligheden for at lade roen falde på dig, inden du skal tale med psykologen. Vi tror, vi kan hjælpe dig bedst, hvis du føler dig godt tilpas på klinikken.

Det kan godt være en overvindelse første gang, du skal ind ad døren hos en psykolog. Det ved vi, og vi gør, hvad vi kan for at tage toppen af nervøsiteten. Nervøsiteten bliver glemt, eller i hvert fald til at holde ud, når samtalen kommer godt i gang. Og husk: det er vores opgave at stille spørgsmålene.

Hos en psykolog er det helt ok at have et problem. Vi forventer ikke, du selv har et løsningsforslag. Du skal bare dukke op. Resten finder vi ud af i fællesskab.

Mød vores psykologer herunder

Tryk på deres billede for at lære dem bedre at kende.

Trine Bjerremand Caspersen

Autoriseret neuropsykolog. Specialist i Psykoterapi samt i Psykotraumatologi, Medlem af Dansk Psykologforening.

I mit arbejde som psykolog møder jeg hver dag fantastiske mennesker. Det er et usigeligt privilegium. Mennesker med brug for indsigt eller akut hjælp, når livet byder på vilkår, der ikke var forudset og som oftest ikke giver mening. Jeg får lov at være med, når de store ting skal siges, det skræmmende konfronteres og heldigvis også, når glæden skaber lys i mørke.

Morten Saxtorff

Min passion er mennesker. Jeg er drevet af at hjælpe ud fra netop dit udgangspunkt. Jeg går op i, hvordan vi i fællesskab kan skabe et rum for at kunne tage nogle af de svære emner op, fordi vi begge ved, at der er tillid til at gøre det. Det handler om at finde nye måder at se dine udfordringer på. Det handler om at give plads til at få nye perspektiver. Men mest af alt handler det om, at vi sammen finder den bedste retning for dig i forhold til din problemstilling. Du vil møde en imødekommende person med en smittende energi og en omfavnende personlighed.

Ulla Vinther Bredahl

I årenes løb har jeg arbejdet særligt meget med stressbehandling, stressrelateret depression og angst samt forebyggelse af psyiske mén i forbindelse med voldsomme hændelser. Konfliktnedtrappende kommunikation, supervision og ledersparring er også nogle områder, jeg har arbejdet en hel del med.
Min tilgang er primært kognitiv terapi, hvor vi tager udgangspunkt i, hvad der fylder for dig her og nu. Hvis du synes, at det svært at indkredse det, der fylder mest, finder vi ud af det sammen.

Elisa Krause-Kjær

Vi oplever alle perioder i livet, der kan være følelsesmæssigt overvældende med risiko for, at vi konfronteres med mindre attraktive sider af os selv. Nogle af perioderne er vi i stand til at håndtere på egen hånd. I andre perioder kan vi komme til at sidde fast i noget, der ikke er rart, og her kan vi have brug for hjælp til at komme videre. Min største bestræbelse er på at lytte og mødes i øjenhøjde omkring det, der fylder og er særligt vanskeligt her og nu. Hertil forsøger jeg gennem en åben samtale at forstå og identificere, hvilke omstændigheder der spiller ind i forhold til, at man i øjeblikket ikke lykkes med at være den bedste side af sig selv.

Rasmus Vestergaard

Det jeg brænder mest for er at hjælpe mennesker, der af den ene eller den anden årsag er præget af noget der fylder for meget. Hos mig er der plads og rum til at tale om det der er udfordrende, og gennem tillid, tryghed og nærvær, skaber vi sammen en fælles forståelse af problemet og derefter arbejder vi på at komme derhen hvor det giver mening for dig. Mit hovedfokus er at du går hjem fra hver samtale med en følelse af at være imødekommet og lyttet til, på en indlevende og ikke-dømmende måde.

Jeg har stor erfaring indenfor stress-, depressions- og angstbehandling. Derudover har jeg god erfaring med at arbejde kognitivt, eksistentielt og narrativt med problemstillinger. Alt dette sker naturligvis i et fortroligt rum, hvor der er plads til at du kan være den du er.
Jeg glæder mig til at møde dig.

Klavs Nybjerg

Jeg har været vidt omkring i et efterhånden langvarigt virke som psykolog. Mit hovedfokus har været på arbejdslivets udfordringer og på det, der kan ske, når enderne ikke helt mødes i arbejds- og privatlivet. Jeg arbejder ret frit ud fra flere faglige udgangspunkter. Hælder til kognitive teknikker og eksistentielle vinkler, men det skal jo først og fremmest give mening for dig. Jeg tror på forholdet mellem psykolog og klient som et midlertidigt venskab med en klar slutdato og en entydig dagsorden, hvor alt kan drøftes i et absolut fortroligt rum.

Michael Mossing Sørensen

Autoriseret psykolog. Specialist i arbejds- og organisationspsykologi. Mellem af Dansk Psykologforening.

Jeg er til stadighed fascineret af menneskers forskellighed og unikke natur, og glædes over muligheden for at hjælpe mennesker med deres mange forskelligartede udfordringer i mødet med livet vilkår, hændelser, muligheder og begrænsninger. Forskellige livsfaser og udfordringer stiller forskellige krav til os for at lykkes. Jeg møder mennesker i deres udfordringer og bliver for en stund en nær samarbejdspartner i bestræbelsen for at genoprette og opleve mere livsglæde, meningsfuldhed og balance.

Se et udvalg af vores artikler og udgivelser herunder

Psykologer i København tilbyder metakognitiv terapi

marts 3rd, 2021|Kommentarer lukket til Psykologer i København tilbyder metakognitiv terapi

Psykolog i København tilbyder metakognitiv terapi Vores psykologer i København tilbyder metakognitiv terapi. Søger du efter metakognitiv terapi? Måske har du også hørt godt om metakognition? Der er stigende interesse for metakognition [...]

Hvornår bliver computerspil skadeligt?

marts 12th, 2019|Kommentarer lukket til Hvornår bliver computerspil skadeligt?

At komme ind på børneværelset og se sit barn sidde fuldstændigt opslugt af et eller andet computerspil, der ser ud til at handle om at skyde og slå ihjel, kan få de fleste forældre til [...]

Kan gaming styrke mit barns kompetencer?

februar 20th, 2019|Kommentarer lukket til Kan gaming styrke mit barns kompetencer?

Det er ofte oppe i medierne, hvor skadelige computerspil kan være for hjernen og hvordan spilletid kan blive en forhindring for børns udvikling af dagligdags færdigheder – særligt de sociale. Det er også vigtigt at [...]

Hvornår spiller dit barn for meget?

februar 13th, 2019|Kommentarer lukket til Hvornår spiller dit barn for meget?

Hvor meget tid er det ok at bruge på computerspil? Som forælder kan det være rigtig svært at bedømme, hvornår ens barn bruger for meget tid på at sidde foran en skærm og spille computerspil. [...]

Er computerspil reelt et problem for dit barn?

januar 23rd, 2019|Kommentarer lukket til Er computerspil reelt et problem for dit barn?

Sindene kan nemt komme i kog, når talen falder på børn og unges forbrug af computerspil og ikke sjældent bliver artikler om, hvordan vores børn tager skade af spillene, delt i rigt mål på de [...]