Parterapi

Parterapi er at værne om jeres parforhold. Et solidt og tillidsfuldt parforhold er en stabil og værdifuld grundpille i livet. Sådan en, man bygger sit livs historier op omkring og som sætter en meningsgivende ramme. Men trods gode intentioner er det ikke altid så let at få til at fungere. Mennesker tørner sammen. Vi misforstår hinanden, sårer hinanden, snakker forbi hinanden eller er slet og ret bragende uenige. Vi bliver jaloux, og vi hakker på hinanden.

Alt sammen menneskeligt. Og for det meste, kan vi let børste det af os. Men flytter det svære mere permanent ind, skaber det utryghed og kiler sig ind imellem os. Slår skår i kærligheden. Det svære kan antage mange former, men ens for dem alle er, at det ikke er let at sætte ord på. I hvert fald ikke nødvendigvis de ord, som kan læge. Uanset hvilken form, jeres problem har, kan parterapi hjælpe med at få løst dét op, som er gået i hårknude.

Kontakt os her for at booke parterapi

Prisen er 1700,- kr/session.
En session varer 90 minutter.

Tiden planlægges sammen med jer, når I kontakter os.

Kan foregå på vores klinikker i
Odense, Vejle eller København

Tilbage til kærligheden

Udgangspunktet er, at kærligheden er der et sted. Og sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst taler om det, der står i vejen for den. Det sker som en fælles indsats, der sikrer, at begge parter føler, at samtalen er tryg. Psykologen er der ikke for at tage parti, men for at facilitere et rum, hvor forskellige sider af samme historie kan eksistere respektfuldt sammen.

Der er lavet mange film og skrevet mange bøger, som gør grin med konceptet parterapi. Og måske får det dig til at stejle på forhånd? Men virkelighedens terapi er – hånden på hjertet – væsentligt mindre klichéfyldt og langt mere effektivt.

De færreste har lyst til at tale om det svære, og det vil være intuitivt at modsætte sig det. Men når der sættes ord på det, der gør ondt, går noget af brodden for det meste af det. I får et fælles sprog at tilgå det med, og i langt de fleste tilfælde er det i sig selv enormt lettende.